Blogging,  Gatherings

Rumpun Gath

rumpun group pic
Gambar dicilok dari Advertlets ……yep, i dgn tak malunya dok kat tgh…hehe!

Gath rumput Rumpun kelmarin mmg best :D

I dtg lambat skit (as usual la…grand entrance – tapi x segrand mohdismail :P) Naik LRT to KLCC pastu jalan ke Pelita. Sib baik hujan renyai2 je, kalo lebat..tatau ler camner..sah basah kuyup. Ramai gak org pergi, lebih dari dijangka. Dah mcm takde tempat duduk bila i sampai. Masa tu derang dah abis buat sesi suai kenal. Sib baik i tak kena stop masa mula naik tu dan kena introducekan blog dan nama #:-S

Ader sesi makan sikit2 lepas tu mohdismail mengintroducekan project terbaru HappyPeopleMedia iaitu PC Malaya – “a space for malaysian to show off their innovation and creativity to customize and modify their rigs and desktop.”

So apa yg best sgt? Dpt jumpa member-member baru dan lama (dari jwg forum, chat dan persetankan). Nie antara org2 yg I ingat nama sempat jumpa:

  • Bat – mamat kurus, itam manis & bertopi
  • Mohdismail – yg dtg lambat sbb busnya rosak
  • Josh & gang
  • Nora Elina – newbie blogger :P
  • Hafreeze – budak MMU
  • Yus – budak yg suka membaca
  • Monster kekhai – nie sempat tego masa balik je
  • Nazri@Tekong@momoci_zabusa – yg tak habis2 promote tshirt PSP
  • Robotys -mamat technical a.k.a. Izwan
  • Chot – dgn camera canggih nya
  • Shutterspeaks – dgn anaknya yg cute!!
  • Mixterr – yg tak silap tempat
  • Cat – yg hyperactive
  • AzwanHadzree – silent reader blog ini
  • Edt83 – yg buat tak kenal ngan I
  • Iejal (betul tak?) – Adik aida_klg
  • Mamat yg mantain portal sport activities dan balik awal (sorry lupa nama u) Hafifi
  • Budak2 UIA yg duduk semeja ngan i – Amira, Along, Fahmi
  • I ada tertinggal siapa2 tak?

Susah skit nak berkenalan dgn org lain sbb tempat tu sempit sikit, tak dpt nak mingle. Dah la panas gak kat tempat tu – berpeluh-peluh. Ingatkan leh jumpa khai dan Fahmishah tapi derang x dtg :( Takper la next time je

Anyway, Rumpun kali ini merupakan satu gathering yg amat berjaya. Terima kasih pada semua organizer :)

I NAK GAMBARR!!!! sila emailkan kat icednyior.blog[at]gmail[dot]com (percaya atau tidak, i tak amik sekeping gambar langsung masa gathering tu. biar org lain dgn digicam 6mp dan DSLR mahal-mahal amik gambar :P)

[Added : 27 Aug – 5.40pm]

Post lain tentang gathering rumput rumpun 2007 – Nazz Casarox, Noorizamshah, Qai, Chronosight, AzharAhmad, madnilk, Starstreet dan Shida.

Photos :
Chot’s Flickr
Iejal‘s Photos : Download here

p/s: Maaf kalo I tersilap atau menyinggung perasaan sesiapa. Mmg tak disengajakan.

51 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *