[Video] Sufiah Yusof’s Confession on Sex

I’m sure by now we’ve all heard about the Sufiah Yusof, the mathematical genius who at the tender age of 13 was offered a place in Oxford, who now is a prostitute for a living. Perhaps the only reason why everyone is so kecoh about it is that she’s has a Malaysian mother (she’s British people, get ur facts right!) and is a Muslim.

Exclusive video interview on her confession about sex after the jump!

Sad isn’t it? Though honestly, anyone who was forced into a freezing room by her father to "sharpen her mental skills" would obviously one day rebel and do the exact opposite of what was expected by her right? For me, the saddest part is not that she is now a prostitute or she loves sex (anyone who has had good sex would love sex. D-uh!) but the fact that she thinks that she can never be in a proper relationship.

All the knowledge and money and education in the world would not be enough to trade for a chance at a proper relationship.

Well, Sufiah, I doubt you’ll read this but among all the blogs and forums that speak negatively of you, here’s hoping that you will be happy in whatever life you lead because even tho ppl will kutuk u, ultimately its you who has to live with the consequences rite? so fuck them! Not literally of course, unless they can pay for the Gucci dresses and clutches that you oh so covet. :P

Here’s something i wrote in one of the forums that I joined about this issue:

i tak faham la apesal org mesia nak kecoh sgt. Dier tu bukan malaysian pon, org british. Dah idup dier, lantak la. Yer, mmg salah dari segi agama (mana2 agama yer, bukan muslim saje) tp nanti siapa yg kena jawab? dia sendiri kan? Kita kat sini plak, dlm hidup kita yg selesa (comfort zone) cepat sgt nak tunjuk2 dan kutuk2.

Pernah tak duduk dan borak ngan pelacur? I mengaku I pernah. Minah ni, muda lagi, dlm 2-3 taun lebih tua dari I. I tanya naper dtg jauh dari indoni. Dier kata, kat indon, dier ada anak satu umor 3 tahun. Ex-suami plak kaki botol & pukul so dier tinggalkan suami. Anak bagi mak ayah jaga. Dia plak takde skills/education, so terpaksa menjual tubuh utk menyara anak & ibubapa.

Kita pernah tak fikir apa yg mendorong mereka utk berbuat demikian. Mungkin dlm kes Sufiah ni sbb tekanan lebihan dari masa dier muda2 dulu. Dier kata dier suka sex dan suka pekerjaan dia. Tp mungkin itu hanyalah satu defense mechanism utk justify actions dier (sedapkan hati sendiri).

Biasa la org mesia, benda2 mcm nie, cepat je bagi pendapat dan bergossip. dah mmg kita nyer adat rasanya

p/s: She looks a tad old for 23, perhaps all the sex is taking a toll?
Read the full News of the World (NOTW) article here .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Comments

  1. hmmm yupp i’m agree with you….dari kecoh pasal si genius yang menjadi pelacur yang belum tentu kerakyatan malaysia…baik pegi tolong pelacur yang terpaksa menjadi pelacur di lorong2 gelap n hitam …yang di gadai suami yang di gadai bapa yang terpaksa tanpa rela menjaja tubuh…dia tu mmg willing jadi …tak kira la kesan saikologi kehidupan ke…yes indeed dia malay but yang jadi bohsia merempit pun bersepah pe kat kl nih…huhuhuhuh poyo lah!

    Reply
  2. i have to say dia membesar dgn sexy nyerrr.. haha!
    well, i have nothing against pelacur, bapuk etc..
    am cool with them.. coz i got friends too..

    so yeah.. :) they’re human jugak..
    and i dont freakin understand dari dorg nk bgtau nation kita nie.. n yet xbising lebih bout Islam ke.. but more on her job aje..

    so listen here kanak2!!!
    kalau ur parents paksa u blajar x igt dunia, u can use this for an excuse lol! “mama nk org jadi cam sufiah ke?! tertekan tau!”

    hoho~ jahaat nyer aku..
    nah, i like her.. at least she’s doing what she love most :D
    aku pun nk jadi ahh.. book me anyone?
    teeehee XD i love sex too.. LOL!

    Reply
  3. Don’t we all love to exaggerate? haha..I think the best thing about being Suffiah is that she is free to do whatever she wants..Deep down somewhere, you’ll envy that, right?

    Reply
  4. i dont care either she is a malaysian or not.. tapi olang olang yg mengutuk beliau itu.. adalah sepreti olang selesema mengutuk hingus olang lain. keluar jek berita ini minah jadi pelacur.. suma kutuk2 macam2 dah.. yg kesian kat family dia saja.. itu adik beradik dia.. macam mana mo pergi mencali keleja atau pergi melepak bersama rakan rakan lagi? jika masyalakat mengutuk mereka seperti ulat di bawah batu. dimana meleka mahu meletakkan wajah meleka lagi? lagi pun.. di malaysia ini pun ramai juga pelacur2.. olang melayu cina india juga lamai menjadi itu pelacur.. wa tak penah book aaa… wa tgk majalah 3 saja maaaaa… mayb olang nampak itu sufiah dulu aaa.. manyak bijak.. manyak pandai.. itu otak buleh buat batu cincin.. tapi apa mo buat.. macam lu cakap itu lori bijak la.. walaupun lori bijak.. tapi lama2 dia jadi hamsap.. apa mo buat..??

    p/s:hidup ni judi.. lu bijak ka..hensem ka… kaya ka.. hensem ka.. eh dah sebut.. tak bermakna masa depan lu akan cerah.. lucky?

    Reply
  5. watz so ever u all coment pun i juz get is moral… memang semua makbapak nak anak orang pandai but not keep pushing them kira brainwash till anak sendiri pun tensen dgn parent…… aku kira agree lah dgn sufiah minah sexy tu pasal keje prostitute tu sebab nak ikutkan dia pun kena divorce( kesian ) & tambah lak presure minah tu teringatkan presure parentsnyer… so experience yg lepas hanya study math jer sepanjang masa mampuss otak tau tak…. so kena pulak bila dah kawin is a new xperience for her… 1 year only married……. mana tahan beb…. so she express mana yg best dah tentulah xperience baru tu.. memang salah exploid her tubuh but we need to study why ??????… nobody perfect even me also… sufiah also not a perfect person but got perfect body meow…grrrr… even me also im married but still fitt maaaa… im still doing with any girls whether its doggy or ass.. me & girls dont mind…. malay,indian or chinese girls like those style maaa watz can i do…. give it laaaahhh…. so sufiah i hope in the end you’ll get watz u think even some other pals kutuk2 u or u guys…….. terimalah yg ada sebab pun minah sufiah tu masih dalam alam dunia baru dan dia tengah xcited tu.. kira tengah nak upgred skill lerrrr…….. gua talak hal punya tapi wa butul2 marah itu dia punya parents apahat kasi ajar anak sampai talak lehat… itu kucing pun tau penat wooo… talak otak kaaaa haaaa… itu pasat botak… wa pun ada anak maaa 4 tahun tapi wa dia freedom kecik lagi maa… halo parent sufiah, lu ingat u ajar lu punya anak boleh sampai mana haa…oxfox kaa…. memang dalam kitab ada tertulis cari lah ilmu walau sampai ke mana pun kita p pun tapi kita akan kembali ke asalnya jugak..basic..

    Reply
  6. Pertama kali wajah si comel ini di kenali apabila dirinya berjaya melanjutkan pelajaran ke menara gading dalam usia 13 tahun…sebagai seorang yang sebaya dengannya saya cukup mengagumi apa yang Tuhan kurniakan padannya…

    Tapi apa yang berlaku pada life dier membuatkan saya berfikir akal yang sebijak itu pun tidak menjamin untuk kita mencorak satu kehidupan yang sihat….

    Apapun saya bersimpati dengan apa yang berlaku pada kehidupan dia, saya harapkan Ayah dier akan menginsafi apa yang dier telah lakukan ….dan saya mendoakan agar Sufiah menemui kehidupan yang baik aman dan sejahtera….

    Reply
  7. ilmu tanpa iman ibarat pokok yang tidak berbuah..
    ilmu tanpa amal ibarat pokok membesar dengan cacat..
    &
    ilmu + amal + hayati = complete..
    ist good..
    take it furture

    Reply
  8. Kesian juga dengan dia, walau bukan rakyat malaysia pada pandangan orang lain, dan juga rakyat bagi orang lain juga, tapi sebagai manusia memang kesian kat sufiah…dalam umur muda sebegitu rupa, tidak patut kita memandang rendah pada apa yang dia lakukan. Dari kecik, sejak lahir, bukan dia yang diminta adi begitu, sebagai ibu bapa, yang pertama sekali menghasilkan sufiah, secara langsung dan tida langsung, memang sufiah ini bermasalah berpunca daripada ibu bapanya. Ada yang kata bapa dia mula dulu, ada yang kata dia tekanan, tapi tekanan itu sejak dari mula harus dikenalpasti oleh ibu bapa… Sebagai pedoman, kepada ibu bapa dan bakal ibu bapa, kita ambil la pedoman daripada perkara ini, layan la anak sebagai kawan, teman… terlalu tegas pun tidak berguna jika hanya sekadar untuk mendapat anak yang pintar… biar la kepintaran berlaku secara semula jadi dan pendamkan saja kepintarannya…. Kepintaran tidak semestinya mengundang kegembiraan berkekalan tetapi sebaliknya… jadi berpada – pada la kita di dalam perkara ini… Apa2 pun saya turut bersimpati dengan adaik sufiah.. Dengan harapan dia dapat berubah dan bertaubat kerana dirinya ini Islam walaupun anak kepada warga pakistan….

    Reply

Leave a Comment.