Gatherings,  Tech

Gath Bowling Network Jwg


Bowling dlm kegelapan

**Today’s post will be in BM :P**
Pagi 1 July tu aku dah dpt PM oleh arep.

arif_85 (10:36:50 AM): morning2
iced_nyior (10:36:56 AM): morning
arif_85 (10:37:12 AM): hehee
arif_85 (10:37:16 AM): dtg awal jgn lupa
iced_nyior (10:37:20 AM): yer la
iced_nyior (10:37:30 AM): (i lum beli pon adiah tu gi )
iced_nyior (10:37:33 AM): nak gi awal ler nih
arif_85 (10:37:44 AM): wakakaa
iced_nyior (11:16:20 AM): kul brapa u nak pegi
arif_85 (11:16:26 AM): mp3 dh ada sana
iced_nyior (11:16:31 AM): haaa? :|
arif_85 (11:16:32 AM): i kul 12 siapkan diri
arif_85 (11:17:06 AM): itu la
arif_85 (11:17:06 AM): awal betul mp3
arif_85 (11:17:07 AM): huhu
iced_nyior (11:17:17 AM): dier gi deting2 sana dulu kot
arif_85 (11:17:36 AM): wahahaa

Dalam kul 1pm aku kuar umah, drive gi sana (sib baik tak jam). Then cari plak parking Zone G (sbb parking tu trus tembus kat cinema GSC dan takyah nak pakai autopay). Lepas pusing² dlm 20 min, finally jumpa parking dekat2 ngan entrance GSC tu.


Hamper-hamper dan dua org pak guard yg menjaganya.

First jenguk2 kat luar bowling tu tgk ada org tak. Nampak mcm byk jek group. Tak pasti plak yg mana derang nih. Takper², gi carik hadiah dulu (smua kena bawa hadiah bernilai RM5+ utk gift exchange). So I turun gi RoomInterior dan beli photoframe sbb malas nak jalan2 gi kedai2 lain nak beli. SMS arep, dier pon bizi beli hadiah. Sib baik rina ada kat sana ngan trolley besar penuh ngan hamper. Very easy to spot :P

So anyway, lepas tunggu sampai kul 2.55 pm utk org yg smua buat janji melayu, kata nak dtg tapi tak dtg-dtg, kita masuk dan register utk lane. Punyalah ramai org, I dah book lanes (naper org suka panggil ‘line’?) tapi kena tunggu gak. Dah la ramai org tgh tunggu kat counter, smua tgk I semacam jek sbb takyah nak tulis nama dan tunggu kat waiting list. Tuler…book la awal2 :P B


Apehal budak2 nih suka buat *peace*…mcm budak maisipes jek

Sebenarnya I tak suka sgt main bowling kat sini. Sbb tak nampak sgt. Yer la glow-in-the-dark lah katakan. Dah la main lagu tekno…dgn lampu liplap kelip2. Siapa tak pening? Hampeh tul. Sib baik score pon not bad. Tu pon mayb sbb dah prektis main kat Mines minggu sebelum tu ngan budak2 chat.


Time smua bizi makan

Pastu kita gi makan kat dominos. Yeyeye! Order party set (patutnye utk 20 org makan) = 5 pizza, air berjug – 5, banana kaya dua, cinnastix satu, Roti bertimbun2 – 4, soup – 20, ciken wing – 4 = RM229.77 (termasuk tax). Padahal, org yg makan tu 14 jek. Table plak bersusun2 panjangnya, ngan smua himpit2.


Setelah binatang buas makan

Gath pada hari itu sememangnya besh…jom arr kita buat lagi :D

Blog dari bebudak jwg lain:
Pak ngah – Ntah naper tak abis2 panggil I rachel
Rina – ClimaxJump

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *