Food,  Gatherings,  Photolog

gath FOJ mmg BEST!!

Note: Okeh, dah siap update post :D

Malasnye si put buat reportnya ngan pendek sekali. Petikan dari blog dier “the gathering was a BLAST!…utk yg hadir, aku takkan upload gamba kt sini or apa2 info on u ols. vice versa ok?

Tetamu terhormat : put, linn, par, norma, bilal, arc, sempoii, kongsinama, alangz & elf. Sorry ada yg I tak tahu lupa URL blog.

Actually, I terlupa ttg makan makan malam tu. I siap tido petang (sbb malam sebelumnya lepak sampai sahur, tido kejap pastu terpaksa bangun kul 9 am) then bila bangun….tetiba teringat…so kena naik teksi (rm8) to KJ LRT station. Tapi tunggu 15 mins sbb teksi pun leh sesat masuk umah aku – aku kan dok kat utan. Pastu dari KJ ke KLCentral (rm2.10) then pegi Putrajaya naik KLIA Transit (rm9) – tu pun kena tunggu 30 min utk tren – pastu naik plak teksi (rm6) ke Taman Tasik Putrajaya. Terbang laks RM 25 i just for transport :(

Aku tgk dier org dier org dah sedap sedap makan (cis tak tunggu aku pun – dahla aku kena naik 2 train & 2 teksi). So pegi ambil makanan pastu duduk kat meja makan baru kena introduce ngan makcik/pakcik kakak/abang blogger (aku kan youngest kat sana..hihihi!). Makanan dier okay, but kurang sedap not really my taste. Buffet dier plak lambat nak di-refil, cian xmen ngan kong tunggu ayam & sotong sampai :P Put kata bubur pulut hitam dier kureng stim, linn bantai 2 mangkuk icekacang (byk plak cekadak dier org nie bila makan).

Lepas makan ada sesi pandang-pandang actor indon yg dok kat meja sebelah (entah siapa la actor tu, hanya sempoii yg tau). Pastu ada sesi mengintroducekan diri, tukar tukar cerita & umpat-mengumpat bercakap ttg Joe. Most of them punya perangai sebijik mcm kat tagboard esp bilal tapi aku diam je (aku kan mmg pendiam kalo kat first time jumpa actually…hehe!).

But it was fun, best giler, balik around 10 sumthing kalo tak silap Siap nak plan next gathering (buatla dekat dekat One Utama ke – meh aku organizekan). Tengkiu put ngan linn sbb organize. Tengkiu kong sbb antar aku balik :) Tengkiu bilal ngan sempoii utk hadiah.

P/s: Actually they ols ada beli kad raya utk disendkan ke States. Tapi mamat celebrity blogger nie tanak bagi address…susah payah kita org sign. Dpt ambil gambar je :(


yg berbaju merah, bertudung tompok merah putih tu puteri & yg bertudung putih, berbaju tompok hitam coklat tu delinn.


Pemenang poll joe ditembak oleh minah-minah yg dengki. Aku tak dengki :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *