Gatherings

Gathering Tag Joe

Untuk bebudak Tag JoePerantau (bukan Joe Yahoo Chat ye) silalah datang ke gathering, bawalah anak/suami/isteri skali ye. Please email or tepon/sms or add kat YM BEFORE 15th. Kalo britau je kat tag, mesti lupa. Jgn lupa bagi nombor tepon gak k?

Mesej dari tuan rumah :

Kepada semua yang baca blog ini, tak kira tua atau muda, berlaki atau berbini, beranak atau berpinak, single atau double atau triple, lelaki atau perempuan, lurus atau bengkok. Semuanyalah. Berbondong-bondonglah kamu semua datang beramai-ramai ke Perjumpaan Agung Penduduk Dendam Perantau yang dioraganizekan oleh Coconutice.

Ada surprise menanti anda.

Ada 2 sebenarnya, even Coconutice sendiri tak tahu apa surprise yang kedua tuh. Ada satu orang lain yang tahu apa dia surprise kedua tuh but we are not telling. So, korang agak-agaklah siapa The Mole yang pergi gathering tu nanti. Apa-apa hal, contact ajelah Coco, itu nombor talipun dia kat atas tuh, dia yang mintak nombor dia dipublishkan. Nasib baik dia tak suruh taruk gambar dia sekali.

Kalau gathering nih tak jadi nanti, aku akan boooooooooooo kan aje. Aku akan boooooooooooooo kan aje nanti!

So far…org org yg confirm tertera kat list di kanan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *