Gatherings,  Photolog

Kami tak kena boo!!!


Date : 18 March 2006
Time : 8.00 pm
Venue : Manhattan Fish Market, Ikano Power Centre
Attendees : Me, Delinn, Puteri, Tgazfa + hubby + dotter, Sempoii + suami + 2 anak, Alangz + anak ikan, Bilal, Angah, Ima, Arc & Budak

Joe nie kan….tak abis abis PM, tak abis-abis tanya itu ini. Ish ish ish!! Rasa nak lempang. Rasa nak letak Stealth settings je…letak id joe tu in Invinsible. Nak je off phone..biar dier tension skit :P Nak je guna duit to shopping kat KLCC tengahari Saturday tuh. Nasib baik i tak guna duit tuh.

Review dari bloggers lain :

“Tapi memang kecoh la malam tadi. Dah masing² rapat dalam tag so bila dah berjumpa, kecohhhh giler. Err, aku rasa pompuan yg kecoh sikit banding laki, :D.” ~ Linn

“Apa yang diborakkan masa gathering will remain there aje le kot.. Sumanya off the record. So to those yang tak datang, rugi besar.. kehkehkeh.. tak dapat dengar the latest gossip.. Yes, there was a gossip session, of course. Apalah gathering tanpa gossip..” ~ Angah

“berkaitan dengan gath utk taggers joe perantau, tak payah aku susah payah citer. minah ni dah abis citer dah. lengkap, padat berisi. penyakit gila kuasa takleh tolong dah! muahahahaha!” ~ Put {tapi sempat lak dier kutuk aku mlm itu}

Sesi yang pastinya dikuasai oleh kaum Hawa ini bertambah rancak. Aksi dan gaya Puteri memang membuktikan beliau memang ‘Ratu Laser’ ~ Alangz

BUt my favourite review adalah dari sempoii. *tepuk tgn skit utk sempoii*

“Ada yg mereka cerita “ntah² pasni Joe call lagik kasitau saprais ke-2 -> “dia tak jadi belanjaaaa!!!.” Ada yg dah tunjuk muka cuak dah..hahaha!”

Sib baik lom order makan lagik :p ! so mula la order tak henggat. Yg diet dan yg dah makan petang tadi tu, macam teragak² nak order jugak, sib baik derang kuatkan hati tak jadi order. Yg minum coke tadi tukar order amik milkshake :p, yg order fish n cip trus tukar amik ikan masak pelik². Hohoho! ye lah orang jauh belanjakan..kesian plak kalau tak abiskan..

Masa bergambar reramai (anak ikan jadi kameramen), aku saspek ramai yg senyum kat anak ikan, bukan kat kamera :p

I think the gathering was a success. I hope everyone had lots of fun. Best plak organize gathering macam nie. Lain kali kalo nak I organize lagi no problem :P

A telephone conversation :
“Why do you sound so different now?”
“what do you mean different?”
“not like before”
“better or worst?”
“better..tak macam sore budak lagi”

Bits of conversation floating around that nite :
“tau tak citer tentang…pok pek pok pek (sesi gossip)”
“you nie nampak mcm baby la”
“apa surprise dier?”
“alahai..cutenye anak ikan nih”
“tau tak *** tu kan…dulu dier…pok pek pok pek”
“anak dah berapa tahun?”
“ramai nyer pompuan2 yang geram ngan kulit gebu you ekkk…. huhuhuhu.. “
“cukup tak duit bayar tu?”
“siapa otai paling lama? coco, linn ke puteri?”
“haa!! Baru 18 belas tahun?”

Enjoy the pics :D

Sambungan kat kedai mamak…..

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *