F.O.J,  Food

Parti Ikan Keli

Puteri dtg lagi dari Penang utk interbiu dier kat cyberjaya utk some kerja (dier sendiri pon tatau position kerja tu..dier main pegi interbiu je…hampeh tul). Tak sangka dier org kluar pegi tgk movie tak ajak aku :(( aku rasa tersisih :(( Takpela…ada lori, ada bas..lain hari aku balas…muahahaha *evil laugh*

Anyways….mamabat ajak pegi umah dier utk parti ikan keli. Dier nie takleh dtg sbb dier nak pegi outstation. Org lain plak memang tak dijemput so jgn terhegeh-hegeh tanya “apasal tak ajak aku?” (kecuali Normah si kawan Linn tu..dier amat dialu-alukan). Byk sgt makanan Bat masak nih…ada ikan keli goreng rangup ngan cili (piring besar), Udang+Petai (aku first time makan petai..taste ok..kinda sedap gak), Kangkung sebaldi (serious…ada sebaldi tu), Sayur ngan sotong, Soup (nie utk anak Bat tapi si Linn pegi makan gak). Aku first time makan ikan keli…bantai 2 ekor…smua org siap minta tambah nasi. Best siot…


1. Makanan yg sedia terhidang.
2. Gambar khas utk peminat udang tuh..sedap siot!!
3. Dier org nie susah tul nak suh stop makan utk ambil gambar. Esp org kat tgh tu..brapa kali suh dier tgk cam baru dier nak tgk.
4. Gambar geng bang – (dari kiri) Bat, Abg, Adik, Linn, Put, aku (aku matching ngan sofa baru si bat tu la :P)

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *