Conversations,  Gatherings

Pre-gathering pok pek

11am, 12 March
Joe : ok, nanti diaorang akan tanya apa surprise nya? what are you going to say?
Me : ada lah…*then buat muka blank*
Joe : then?
Me : then bila bayor bill baru la dier org tau la
Joe : (3/10/2006 11:42:51 AM): tapikan, sure masa nak bayar diaorang dah collect duit,atau mungkin ada yg nak balik cepat,dia bayar dulu
Me : alar…kata la takyah
Joe : (3/10/2006 11:44:43 AM): ataupun, i rasa, sebelum bayar, atau masa dah tengah makan, you katalah jangan bayar sebab I bayar. then you keluarkanlah duit,but make sure cashier tuh tak ambil duit dari org lain
Me : yea yea

12:11pm, 16 March
Joe : dah pergi ambil ker?
Me : not yet
Joe : yaaaaaaaaaaaaaaa
Me : (kalo ambil cepat..kang ter-spend)
Joe : nanti kalau ada problem ker apa ker, dah susah
Me : ish
Me : then kalo ada problem, keep it for next gath la
Joe : habis sapa nak bayar gath ini?
Me : aiya..dont worry la
Me : i’ll go take it tomorrow, or this evening
Joe : mengada-ngada lah you nih coco
Joe : tomorrow? what if ada problem,then bila nak ambil? sat?
Me : ish dont worry lah
Joe : what if komputer kat bank tuh rosak?
Joe : or what if you demam?
Me : not exactly a happy camper arent u??
Joe : or what if hujan lebat?
Joe : or what if you lupa?
Joe : oklah, i nak tidur dah nih, bye
Me : how can i forget with u reminding me every 10 mins
Me : ok..nitey nite
Me : dont worry lah…adehh

05:30pm, 16 March
Me : Got the money, banked it into my own account (takut kena spend plak kalo dlm cash. LOL!). Guestlist is currently at 17 people : aku, Puteri, Delinn, Alangz, Sempoii, Su, Tgazfa + 2, Budak + 1, Angah, Bilal, Lil, Ima, Arc & GudGuy

7:26pm, Saturday (18 March)
Joe : you kat mana?
Me : kat umah…leaving soon
Joe : omg
Me : WHAT?!?!?!
Me : my hse is less than 15 mins la from that place
Joe : nanti i call,bye
Me : bye

7:45pm, Saturday (18 March) – telephone conversation
Joe : you kat mana? dah duduk ke?
Me : belum tapi dah kat the building la
Joe : semua dah dtg?
Me : Belum
Joe : naper?
Me : Dier org sembahyang la..baru datang
Joe : Dah book tempat?
Me : Nope
Joe : why not?
Me : takyah nak book, juz go and ask for tempat
Joe : pok pek pok pek…..

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *