Blogging,  Gatherings

Rumpun 07

rumpun_poster.png

Selama ini Advertlets sering menganjurkan perjumpaan blogger Malaysia seperti Malaysian Blogger’s Day di Friendster Cafe dan Blogger Booze di Modestos Hartamas. Kini, Advertlets bergabung dengan HappyPeopleMedia utk menganjurkan satu perjumpaan blogger-blogger Melayu (dan yg ber-blog dalam Bahasa Melayu) di Pelita, Jln Ampang.

Ko org pegi tak? Kalo takde apa2 hal penting, I akan pegi utk gathering nie (walaupon I jarang tulis blog dalam bahasa melayu :P) tp nak juga join melepak bersama2 dan kenali muka disebalik blog-blog yg selalu dibaca :D

Gathering nie start kul 5pm. Jom la kita ramai2 pegi. Sila register kat >> sini <<

p/s: nampaknya ada ramai yg tanya kat blog InfoMalaya camner nak pegi ke Pelita tu. Inilah directions :

Naik Putra LRT sampai KLCC, pastu selepas keluar dari automatic gate (tempat cucuk card) belok kiri jalan melalui terowong tu, naik escalator atas lepas tu keluar naik tangga kiri. Jgn pegi straight menghala ke dlm KLCC dan kedai RotiBoy.

Bila dah kuar dari terowong tu, you akan nampak construction site kat sebelah kanan dan KLCC ada kat kanan tapi belakang skit. Kat seberang jalan (kat kiri) pula ada Lembaga Getah dan Avenue K (depan skit).

Jalan straight je lepas construction site tu you akan nampak bangunan yg ada kedai mamak, jalan straight gi. Pastu akan nampak pelita kat sebelah kanan.

~~~~~~~~~~~~~

Did you guys notice the new ad on the right sidebar? Takkan besar gedabak mcm tu pon tak nampak? Its about Studio W which is a Cardio and Yoga Studio only for woman that just opened in Kota Damansara. This merdeka they are having a promotion where if you bring your fren to join, you both get 50% off. Click on the advert on right for more info.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *