Blogging,  Uncategorized

Thank You Joe

I was on the 6pm bus on the way back from Limkokwing to Kelana jaya when my Dad smsed me saying “Received ur Tshirts from US. Meet u at KJ, 6.45pm”. At first i was blur then i remembered that he said he was sending me some stuff. Then confused plak camner daddy tau yg isinya Tshirts. Takkan la dier buka package i tu….oh tidak!** Apparently it was written on the outside of the package that the contents were Tshirts {heaves a sigh of relief} Daddy siap tanya siapa si “Joe Bangla” yg I kenal tuh. So I said la kawan i yg duk kat US hantar souvinier.

Masa tgk gambar kat blog dia (Rujuk gambar di atas), mcm kecil je kotak dier.Tgk tgk, hampir sebesar laptop. Shook it and heard a rattling sound {eh….ingatkan ada tshirt je?} rupanya ada gak keychain. I saw emy posted up pics so aku pon nak smgt post gegambar :P

NY Keychain
Keychain

Package from the States
Nie depan dier…siap ngan nama glemer yg dikatakan oleh Emy. Click to see full saiz coz im too lazy to resize it.


Nie aku curi dari blog emy. exactly like mine so malas nak ambik gambar :P

Anyway thanks Joe :D really appreciate it. Really sweet utk susahkan diri antar benda dari jauh.

…MIA waktu pagi…

Quote from EMY : “Aku ingat lagi hari di mana Joe mintak alamat budak 2 org nie. Yg sorang tu aku mmg dah tau. Yg sorang lagi mmg aku tau selalu MIA pepagi buta nie. Lambat jer SMS aku dijawab. Ahahahha sure org tu tau nyer la sapa dia yg aku maksudkan.”

Jahatnye emy nie……emy ko SMS pepagi buta, mestila org masih tido….org cam i nie kluar mlm thursday…mestila tgh tido Fri morning tuh. Anyway I was at Miri on holiday….so mestila enjoy skit. Lagipon duk umah kawan…mestila borak sampai pagi :P

…Footnote…

**[FYI, family members nie {except me} mmg kepoh…kalau ada envelope terbuka kat meja…mmg depa {cewah, dah berbahasa utara :P} akan buka & baca surat tuh. Sampaikan I got pissed off, mengamuk marah……emy pon ada experience mcm tu eh?]

kepoh = busybody
depa = they

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *